dimarts, 22 de juliol del 2008

+ Calor!!

Persisteix la mateixa calor i suant a totes hores fa dificil fer res sense enganxar-se a tot arreu ... ecccssss, Ufffffff, ohhhh.....
Aquest cap de setmana a Pondicherry i Auroville, una freakada francofona desde on podre pujar mes info i fotos.. Hi vaig a veure com es fan els totxos alla ja que nosaltres no els sabem fer!!

Fins el cap de setmana que ara no em surten les paraules..
Segueixo flipant molt i molt.. que leeeeeents!!

Petons

7 comentaris:

Met ha dit...

Hombreee!

Ja era hora de rebre més notícies teves, senyor! Realment deus tenir un accés a la gran xarxa més complicat del que suposava, eh?

Bé, deixarem que la calor segueixi fent estralls.. de tota manera, temps al temps, que ja s'allunyarà l'estiu poc a poc... ;)

Abraçades des de Girona!

Carabanchel ha dit...

Hola Xe!!
Me agrada saber noticias tuyas. Has cumplido el objetivo de llegar a la India, ahora lo importante es aprender y servir.
Gozate la aventura y la realidad!!! esto es como los realitys de tv, no te dejes nominar por el calor....jajaja..recuerda que sólo se vive una vez. Así que disfrutalo!

Abrazos y animos!


Jorge

Eduard ha dit...

Noi!!


ara feia uns dies q no et mirava! tot i q no as actualitzat massa... (coses d'accés a la xarxa suposo...) doncs ma fet ilusio que agis pogut...

pensa q l'india deu ser com una especie de sauna... suar elimina toxines... tu estas eliminant les de fa anys... XD no pares!!! es una sauna permanent pero pensa q val la pena i quan tornis... veuras q els estius de barcelona son una autentica mariconada! XD


un petò!

Anònim ha dit...

Veig que sobrevius i aquest somni s'està fent realitat... felicitats!.
Ja saps que si et fa falta el vestit de drac t'envio un vehicle especial porta a porta (si ha de ser refrigerat, cap problema!).Encara que pensan-t'ho bé, si et vesteixes de dimoni allà o acabes siguen consagrat com les vaques o t'enfonsen durant una hora al riu perquè et purifiquis.

Seguirem tots al tanto del teu blog per saber de tú i perquè ens fasis espectadors d'aquesta experiència que a uns fa respecte i molts envejem,... gràcies per compartir-la.

... per cert, per molt que aprenguis a fer totxos, si algún dia tornes, no pensis que tens la vida solucionada,... em sembla que els que fan totxos aquí ja fa temps que estàn intentant fer altres coses.

Una abraçada molt forta i disfruta per tots nosaltes!.

Anònim ha dit...

Hola Xevi,

Es un goig fer aquest viatge a la India per mitjà dels teus ulls, tot i que la nostra sort és que aquesta calor que parles aquí no la notem!!
He esperat a avui a incloure el meu comentari, tu ja saps perquè!!, sóc conscient que avui un moment del teu pensament estarà amb mi i això ja em fa feliç i em dono per ben felicitada.
Continua fent-nos gaudir d'aquestes experiències. Cuida't moltissim noi i una abraçada

Unknown ha dit...

Hei !! com tu kurres això del blok!!
En comptes de fer totxos, perkè no kanvies l´història i els hi fas diademes amb plomes per la penya?! i així fas content el "nostru" Crisfòfol Colom ( CATALÀ )jejeje!!
Bé, TREMPAT !!ja ens aniràs informant de la teva aventura solidària !!!
Fins ara!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Hola Xevi:
Nomes per dirte que la sogra de
l'Any ha mort aquest migdia.
una abraçada,pa