dissabte, 4 d’octubre del 2008

Imatges i Suggeriments

Hola a tots!

aquest es el primer post que escric directament per publicar-lo ( normalment els escric a casa, reviso, elegeixo les fotos i quan es possible ho penjo a blog ) dons els que hi ha al forn no estan cuits, per tant es tracta de unes poques imatges que trobo especiament maques o d'algunes coses que fem aqui.. us faig algun comentari sota elles, pero sobretot us demano ( i es una mena d'experiment ) que em suggeriu temes sobre els que escriure, dons malgrat aqui ni ha molts estimuls, no sempre hi ha paraules per descriure'ls o senzillament fugen del cap fins al proper moment.
Que us sembla l'idea? vosaltres suggeriu el que podeu pensar sobre el d'aqui, quelcom que us hagi quedat dubtes, quelcom que estigueu interesats... i jo m'ho miro i posare les meves paraules!!

Per cert, recordar a molta gent que ja no hi es :(

Gaudiu!!!
Petons i abrasades


Aquest es l'Anhand, una joia de nen, un esquitx amb 13 anys, quelcom aixi com 1m30 poc, 30 Kg, pero tot alegria i somriure. amb uns preciosos ulls en forma d'ametlla, us aseguro que seria un 'best-seller' si els fills es poguessin comprar!

















i clar, moments de relax en tancs utilitzats per regar, que un cop assegurats que estan minimament nets i que no hi ha serps.. a saltar!!























4 comentaris:

Marc ha dit...

Bones,

a mi m'agradaria veure que menges i com ho cuines. Mercats, menjars cuinats, preparats per tu, etc...

Angela ha dit...

Sí, sí, sí, totalment d'acord amb en Marc. Fotos d'indumentàries (saris es diuen?) i tal també m'agradarien molt. Per cert, que re-guapos són els nens a la Índia!

Àngela

Anònim ha dit...

Bones Senyor!!!
Encara que no escrigui res sàpigues que miro tots els teus "reportages-escrits" i m'encanten!
Jo també estic d'acord amb en Marc i m'agradaria tractar aquest tema "culinari"! El menjar i el beure! Je! Je! Je!
Un altre bon tema seria com es casen? Quin tipus de celebració fan? Quines festes tradicionals tenen? Ensenya'ls com es fa un correfoc!!!
Molts de records i petonets de la meva muller (L'IMMA). Sàpigues que també vares ser-hi present en pensaments en la boda!

Salut!!! Cano

Anònim ha dit...

xavi m'agradaria que m'expliquesis com veuen, com parlen del futur, sempre he pensat que al ser una societat basada en les castes i amb les reencarnacions, han de tenir un concepte del futur molt diferent que el nostre (com la moda, no?)
xavi gràcies per el regal que ens estas fent, estic totalment enganxat al teu viatge, ens expliques les coses d'ua manera molt entrenyable, potser has anat a la ìndia a fer una labor en el territori i paradoxalment estas fent que els que estem aqui, el teu territori ens dones petits moments màgics. xavi, no viatges sol.
una abraçada molt forta